Levada in Madeira

Levada in Madeira van Michel van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 156700

Levada in Madeira van Michel van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Levada en laurisilva in Madeira, Portugal. Deze levada´s, waterkanaaltjes, lopen over het hele eiland om water van het regenachtige noorden naar het zonnige zuiden van het eiland te transporteren. De laurierbossen in het hart van Madeira zijn prachtige oerbossen waar het vaak mistig is. Deze groene foto maakte ik op een van mijn vele wandelingen in Madeira.

Over Michel van Kooten

Fotograaf uit Rotterdam met een ruime collectie foto's van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ik bied ook foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken