Licht Mensen

Licht Mensen van Eva van den Hamsvoort

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 217069

Licht Mensen van Eva van den Hamsvoort

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Ik ben gefascineerd door gezichten en schilder ze graag in lagen. Dit laag op laag proces geeft ook de complexiteit van een mens weer, van zijn of haar emoties. Mensen die kijken naar de wereld. Portretten die ambachtelijk zijn gemaakt door middel van verf en collage, daarna digitaal gerangschikt. De gezichten zijn willekeurig belicht. Wat denken ze? Wat voelen ze? Ze geven niet alles prijs. Maak je eigen verhaal.

Over Eva van den Hamsvoort

Eva van den Hamsvoort (ART Eva Maria) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda, sindsdien is zij werkzaam als kunstenares en grafisch ontwerper. Mijn werk is heel divers: portretten, landschappen en abstract werk. Voor de kunstwerken maak ik van verschillende technieken gebruik: verf, potlood, fotografie en mixed media. Zwierig, los, maar soms ook wat strakker en grafisch. Ik wil een herinnering in beeld vangen. Dat kan een herinnering aan een plek zijn die ik bezocht, een gezicht, een symbool of een gevoel. Graag werk ik met verschillende lagen waarmee ik een beeld opbouw, zo wordt het doorleefd en artistiek. Doel is een esthetisch beeld te creëeren, dat bij mensen op een aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Het kunstwerk maak ik vanuit mezelf, maar is voor een ander bestemd. Het interessante is dat je nooit vooraf weet waar en bij wie het terecht komt. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Voor werk aan de muur heb ik deze speciale selectie gemaakt. Daarnaast werk ik in opdracht, met name portretten. Ik ontrafel een gezicht om het opnieuw op te bouwen zodat de dynamiek van de ziel, de essentie, zichtbaar wordt. Iedere keer dat ik een portret aflever en de mensen geroerd zijn, weet ik dat ik de essentie heb geraakt. Ik hoop dat je in mijn shop een werk kan vinden om een bijzondere ruimte te transformeren door een kunstwerk van mijn hand. Veel kijkplezier!

Alle werken