Licht in Fabriekshal

Licht in Fabriekshal van Perry Wiertz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Licht in Fabriekshal

van Perry Wiertz

Licht in Fabriekshal van Perry Wiertz

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306246
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Hooglichten, lichtstralen en diepe schaduwen geven een fabriekshal sfeer. Moeilijk te fotograferen met deze twee uiterste in licht. In deze hal zorgde de zon ,met een beetje hulp van rondzwevend stof, voor een mooie lichtinval.

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Perry Wiertz profielfotoVoor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken