Lieveheersbeestje

van Arjen Roos

- Werkcode: 384 126

Arjen Roos over Lieveheersbeestje

Een lieveheersbeestje in een veld in Berdorf, Luxemburg tijdens een avond wandeling op de foto gezet.
Lieveheersbeestje vind je in de categorieën Berdorf, Blad, Fotografie, Groen, Insecten, Lady Bug, Liefde, Lieveheersbeestjes, Luxemburg (land), Natuur en Weer, Rood, Veld en Zomer.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Lieveheersbeestje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lieveheersbeestje van Arjen Roos

Koop de foto Lieveheersbeestje van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384 126
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden