Light Open

van Sake van Pelt

- Werkcode: 333 654

Sake van Pelt over Light Open

Voor het raam in een vervallen mijn gebouw ergens in België. De glazen zijn gebroken, het gebouw niet meer in gebruik, maar de schoonheid zal altijd blijven.
Light Open vind je in de categorieën , Baksteen, Digitale Kunst, Erotiek, Fotografie, Gebroken, Hak (schoeisel), Kapot, Venster (muur) en Verlaten plekken.
Sake van Pelt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sake van Pelt

Mijn naam is Sake. Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf die altijd probeert om foto's te maken op een manier die net iets anders is dan wat mensen gewend zijn. Ik ga graag de natuur in om mooie (berg)landschappen te fotograferen, maar ook architectuur vind ik altijd erg leuk om op een bijzondere manier vast te leggen.

Alle werken van Sake van Pelt


Waarom je kiest voor Light Open als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Light Open van Sake van Pelt

Koop dit digital art werk Light Open van Sake van Pelt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 333 654
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden