Three in a Row

van Sake van Pelt

- Werkcode: 213 474

Sake van Pelt over Three in a Row

De drie piramides van Giza. Achteraan de grote piramide, delaatste van de zeven wereldwonderen uit de oudheid, van Chufu (ook wel Cheops genoemd). In het midden, met het gladde topje, de piramide van Chafra. Vooraan, achter de 3 koninginnen piramides, de piramide van Menkaura. De kamelen op de voorgrond worden gebruikt als toeristische attractie om toeristen rond te rijden tussen de piramides.
Three in a Row vind je in de categorieën Ancient, Architectuur, Egypte, Fotografie, Landen & Reizen, Landschappen, Lucht, Ochtend, Pyramid, Tourism, Urban / Street, Zand en Zon.
Sake van Pelt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sake van Pelt

Mijn naam is Sake. Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf die altijd probeert om foto's te maken op een manier die net iets anders is dan wat mensen gewend zijn. Ik ga graag de natuur in om mooie (berg)landschappen te fotograferen, maar ook architectuur vind ik altijd erg leuk om op een bijzondere manier vast te leggen.

Alle werken van Sake van Pelt


Waarom je kiest voor Three in a Row op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Three in a Row van Sake van Pelt

Koop de foto Three in a Row van Sake van Pelt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213 474
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden