MILAN DOM kathedraal van Santa Maria Nascente

van Melanie Viola

- Werkcode: 270 252

Melanie Viola over MILAN DOM kathedraal van Santa Maria Nascente

Dom van Milaan, de Santa Maria Nascente kathedraal is het belangrijkste werk van de gotische architectuur in Italië. Hier worden de imposante kathedraal is te zien bij zonsopgang in stilte. Een verlaten urban scène op het Piazza del Duomo in zwart-wit.
MILAN DOM kathedraal van Santa Maria Nascente vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Italië, Kathedraal van Milaan, Milaan (stad), Religieuze architectuur, Rooms-Katholieke Kerk, Santa Maria Nascente, Steden, Toeristische attractie, Urban / Street en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor MILAN DOM kathedraal van Santa Maria Nascente als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

MILAN DOM kathedraal van Santa Maria Nascente van Melanie Viola

Koop de foto MILAN DOM kathedraal van Santa Maria Nascente van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 252
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden