MOVE

van Wilfried van Dokkumburg

- Werkcode: 152 688

Wilfried van Dokkumburg over MOVE

Abstract Expressionisme, digitaal schilderen, actie, beweging, paars!
MOVE vind je in de categorieën Digitale Kunst, Expressionisme en Schilderijen.
Wilfried van Dokkumburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wilfried van Dokkumburg

Ik ben Wilfried van Dokkumburg. In de jaren 80 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, in illustratie en typografie. Het tekenen, ontwerpen vormt een belangrijk deel van mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen! Het is geweldig om via werkaandemuur mijn werk te kunnen verkopen. Abstract expressionisme, actie, beweging heeft vaak mijn interesse. Dit uit zich ook in mijn belangstelling en beoefening van sport, o. a. boksen...Om terug te komen op het werk, ook vele andere onderwerpen hebben mijn aandacht, bijvoorbeeld het tekenen van dieren. paarden. Er bestaan zelfs een paar boekjes van mijn hand. Kijk maar eens op https://www.vandokkumburg.nl. Aan het werk besteed ik altijd veel aandacht, het is een serieuze kwestie! Als u iets koopt wens ik u veel kijkplezier, geniet ervan. Vriendelijke Groet, Wilfried

Alle werken van Wilfried van Dokkumburg


Waarom je kiest voor MOVE als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

MOVE van Wilfried van Dokkumburg

Koop dit digital art werk MOVE van Wilfried van Dokkumburg als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152 688
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden