Maan boven meanderende beek

Maan boven meanderende beek van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Maan boven meanderende beek van Karla Leeftink thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 140253

Maan boven meanderende beek van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Maan boven meanderende beek van Karla Leeftink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het ziet er naar uit dat het een prachtige ochtend met lichte rijpvorming en een ondergaande maan gaat worden dus de wekker staat vroeg. Ruim voor zonsopkomst sta ik bij de brug tussen Oudemolen en Gasteren naar de meanderende beek te kijken. Stiekum hoop ik dat er een bever langs komt zwemmen maar dat is helaas niet het geval. De maan zou hier boven het Oudemolensche Diep moeten staan rond deze tijd volgens mijn apps en het ziet er inderdaad uit zoals ik gehoopt had. Ik zet mijn statief op; mistflarden trekken langs me heen. Een ree steekt in de verte z'n kop op boven het riet om vervolgens te verdwijnen in de mist. De maan gaat langzaam onder in alle vroegte. Het water in de beek trekt traag langs me heen en ik zie hoe een grote zilverreiger vanuit de verte aan komt vliegen. Ik schuif een 0.6 hard grade filter in de filterhouder voorop de camera om te zorgen dat de lucht en vooral de maan niet overbelicht zullen raken en maak de foto op ISO 100, f/11 en met 2 seconden belichtingstijd, waarna ik me kan richten op de zonsopkomst aan mijn andere kant. Wat een goed begin van een prachtige dag in april.

Over Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoIk houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken