Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof

van Kunst Company

- Werkcode: 134 071

Kunst Company over Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof

Kleurrijk stadsgezicht: Maastricht met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof. Hier wordt je gegarandeerd vrolijk van! De penseelstreken zijn ook bij druk op canvas of aluminium mooi zichtbaar.

Op zoek naar een geschilderde versie van dit schilderij of ander stadsgezicht? Kijk dan op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl).
Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof vind je in de categorieën Architectuur, Contemporary, Maastricht, Modern, Nederland, Oude Brug, Schilderij (album), Schilderijen, Sint Servaasbrug, Skyline, Spiegelbeeld (reflectie), Stedelijke landschappen, Steden, Urban / Street en Vrijthof.
Kunst Company profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken van Kunst Company


Waarom je kiest voor Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof van Kunst Company

Koop dit schilderij Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof van Kunst Company als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134 071
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
200,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden