Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof

Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof van Kunst Company

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof

van Kunst Company

Maastricht schilderij met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof van Kunst Company

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134071
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Kleurrijk stadsgezicht: Maastricht met Oude Brug / Sint Servaasbrug en zicht op Vrijthof. Hier wordt je gegarandeerd vrolijk van! De penseelstreken zijn ook bij druk op canvas of aluminium mooi zichtbaar.

Op zoek naar een geschilderde versie van dit schilderij of ander stadsgezicht? Kijk dan op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl).

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company profielfotoKunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken