Facebook pixel
Magisch Cnossen

Magisch Cnossen van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Magisch Cnossen van Sander van der Werf thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 180221

Magisch Cnossen van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Magisch Cnossen van Sander van der Werf

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Magisch moment net voor zonsopkomst tijdens een mistige ochtend in jachthaven Cnossen aan het Leekstermeer, Drenthe. De bootjes en kano's hier worden verhuurd voor de recreatie op dit prachtige meer en het aangrensde, waterrijke natuurgebied 'De Onlanden'. Deze foto is een variant op een eerder geplaatste foto uit dezelfde serie. Maar nu heb ik meerdere belichtingen samengevoegd, om een evenwichtiger en beter belicht beeld te creëren.

Over Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Voor de Adventure serie van Dominicus heeft hij de wandelgids 'Trekking in Zweden' gemaakt. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met Canon apparatuur en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken