Magnolia en geaderd witje

van Fionna Bottema

- Werkcode: 277 679

Fionna Bottema over Magnolia en geaderd witje

Op Chinese rijstpapier schilderijen geïnspireerd werk gemaakt van eigen foto's van magnolia takken en een geaderd witje.
Magnolia en geaderd witje vind je in de categorieën Aziatische kunst, Bloemen, Contemporary, Digitale Kunst, Lente, Magnolia, Natuur en Weer, Planten, Schilderijen, Tuin en Vlinders.
Fionna Bottema profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fionna Bottema

Ik ben fotograaf en illustrator. Mijn werk is geïnspireerd en gebaseerd op de natuur met een voorkeur voor vogels, insecten en bloemen. Op het moment gaat mijn voorkeur uit naar planten. Ik verzamel bloemen en bladeren in mijn tuin, wilde akkerranden en bossen die ik fotografeer met behulp van een lichtbak. Met de foto's probeer ik een beeld te maken waarbij compositie en kleur het uitgangspunt zijn en het uiteindelijke beeld een aquarel-achtige sfeer heeft.

Alle werken van Fionna Bottema


Waarom je kiest voor Magnolia en geaderd witje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Magnolia en geaderd witje van Fionna Bottema

Koop dit digital art werk Magnolia en geaderd witje van Fionna Bottema als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 277 679
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden