Rode anemonen

van Fionna Bottema

- Werkcode: 369 690

Fionna Bottema over Rode anemonen

Na een lange koude winter, waren deze anemonen een van de eerste planten die gingen bloeien toen de zon uitbundig ging schijnen. Bewerkt om het effect van een aquarel te krijgen.
Rode anemonen vind je in de categorieën Bloemen, Digitale Kunst, Fotografie, Groen, Natuur en Weer, Planten, Rood en Tuin.
Fionna Bottema profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fionna Bottema

Ik ben fotograaf en illustrator. Mijn werk is geïnspireerd en gebaseerd op de natuur met een voorkeur voor vogels, insecten en bloemen. Op het moment gaat mijn voorkeur uit naar planten. Ik verzamel bloemen en bladeren in mijn tuin, wilde akkerranden en bossen die ik fotografeer met behulp van een lichtbak. Met de foto's probeer ik een beeld te maken waarbij compositie en kleur het uitgangspunt zijn en het uiteindelijke beeld een aquarel-achtige sfeer heeft.

Alle werken van Fionna Bottema


Waarom je kiest voor Rode anemonen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rode anemonen van Fionna Bottema

Koop dit digital art werk Rode anemonen van Fionna Bottema als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 369 690
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden