Rode anemonen

van Fionna Bottema

- Werkcode: 369690

Fionna Bottema over Rode anemonen

Na een lange koude winter, waren deze anemonen een van de eerste planten die gingen bloeien toen de zon uitbundig ging schijnen. Bewerkt om het effect van een aquarel te krijgen.
Rode anemonen vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Digital Art, Fotografie, Groen, Natuur en Weer, Rood en Tuin.
Fionna Bottema profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fionna Bottema

Ik ben fotograaf en illustrator. Mijn werk is geïnspireerd en gebaseerd op de natuur met een voorkeur voor vogels, insecten en bloemen. Op het moment gaat mijn voorkeur uit naar planten. Ik verzamel bloemen en bladeren in mijn tuin, wilde akkerranden en bossen die ik fotografeer met behulp van een lichtbak. Met de foto's probeer ik een beeld te maken waarbij compositie en kleur het uitgangspunt zijn en het uiteindelijke beeld een aquarel-achtige sfeer heeft.

Alle werken van Fionna Bottema


Waarom je kiest voor Rode anemonen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode anemonen van Fionna Bottema

Koop dit digital art werk Rode anemonen van Fionna Bottema als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 369690
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.