Markt in Pisac

Markt in Pisac van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Markt in Pisac van Antwan Janssen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 80357

Markt in Pisac van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Markt in Pisac van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De zondagmarkt van Pisac is een van de belangrijkste markten in de omgeving van Cusco. Vroeger was de markt op het kerkplein vooral het terrein van indiaanse handelaars die er hun groenten en fruit verkochten. Tegenwoordig is een belangrijk deel van de markt ingeruimd voor kunstnijverheid en toeristische souvenirs. Toch valt er op deze markt nog veel te genieten. Als je zorgt dat je vroeg aanwezig bent, voor 10.00 uur wanneer de grote groepen toeristen aankomen, dan krijg je een goed beeld van de authentieke groente en fruit markt waar de indianen uit de verre omgeving hun inkopen en verkopen doen. Als je een tijdje hebt rondgekeken kun je naar de boven het dorp gelegen Incaruïnes gaan. Een schitterend complex met een geweldig uitzicht over de Heilige Vallei. Vanuit hier kun je weer terug naar het dorp wandelen voor een lekkere lunch op een van de terrasjes.

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken