Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 384 892

Sjoerd van der Wal over Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne

Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne in Frankrijk. De vuurtoren van Ploumanac'h is een actieve vuurtoren in Côtes-d'Armor, Frankrijk, gelegen in Perros-Guirec. De officiële naam van "Mean Ruz" komt van de Bretonse uitdrukking Maen Ruz, wat betekent "monniksbad" in het Bretons. Lang sluitertijd foto tijdens de kleurrijke zonsondergang.
Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne vind je in de categorieën Bretagne, Bretagne (schiereiland), Côtes-d'Armor, Fotografie, Frankrijk, Kust, Mean Ruz, Perros-Guirec, Phare de Ploumanac?h, Roze, Vuurtorens en Zonsondergang.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Mean Ruz of Ploumanac'h-vuurtoren tijdens zonsondergang bij de roze granietkust van Bretagne van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384 892
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden