Meeuwen en aalscholvers

Meeuwen en aalscholvers van Tony Buijse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meeuwen en aalscholvers van Tony Buijse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183235
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto toont een klein meertje met in het water staande palen waarop meeuwen en aalscholvers zitten. De aalscholvers drogen de veren van hun vleugels in de lucht. Er hangt een dichte mist waardoor niets anders dan dit onderwerp zichtbaar is. De foto straalt een haast serene stilte en een vredige rust uit. En dat terwijl er pal achter de Autosnelweg A2 ligt.
Dit is een fotolocatie die ik meerdere malen bezocht, maar nooit bevredigend op de foto kreeg. Juist in deze mistige omstandigheden is me dat eindelijk gelukt.
De foto is genomen onderaan de Diefdijk te Zijderveld.
Deze foto maakt deel uit van de expositie 'Omgeving IJsselstein', welke is/was te zien in februari en maart 2016 in de bibliotheek van IJsselstein (Utrecht).

Over Tony Buijse

Tony Buijse profielfotoTony Buijse is een Nederlandse fotograaf, woont in IJsselstein en is vooral bekend van zijn reportages die hij maakt van sportwedstrijden en evenementen.
Zijn landschapsfoto's en stadsgezichten zijn op meerdere exposities te zien geweest. Veel van zijn fotowerk is op Werkaandemuur als wanddecoratie verkrijgbaar. De meeste van deze foto's zijn gemaakt tijdens reizen en excursies.

Alle werken