Meeuwen op een golfbreker

Meeuwen op een golfbreker van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74674

Meeuwen op een golfbreker van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Ook dit shot is gemaakt net na het middag uur, het tijdstip waarop de vloed cyclus plaats zou maken voor eb van het strand van Zoutelande,Zeeland (NL). Nu een close-up van de golfbreker met de witte meeuwen die erop zaten, het water stond hier nog redelijk hoog waardoor het strand nog niet begaanbaar was en ik dus tot net onder mijn knieën in de zee stond om dit shot te kunnen maken. Doordat de golfbreker door het gehele beeld loopt is ook hier weer een mooi lijnenspel ontstaan, op de achtergrond aan de horizon zijn de stapelwolken nog mooi zichtbaar. Wederom een zwart/wit omzetting wat weer een mooi rustgevend en contrastrijke plaat opleverde, Zeeland op zijn mooist, zelfs in zwart/wit !

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken