Mesmerising Somerset

van Michel Linthorst

- Werkcode: 373 004

Michel Linthorst over Mesmerising Somerset

Een kleurrijke en tot de verbeelding sprekende kaart van Somerset. Met belangrijke 'landmarks' zoals de Toren van Galstonbury, The suspsension brigde in Bristol, The roman Baths in Bath, The big bucket in Gallery Hauser& Wirth, The dovecote in Bruton, and many more!
Michel Linthorst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michel Linthorst

De 'maps' van MIES zijn een grafische en kleurrijke verbeelding van landkaarten van plaatsen in binnen en buitenland, vol symboliek en patronen. Hij werkt veel in opdracht voor bedrijven en particulieren en 'personaliseert' de kunstwerken door vele details in de plattegronden te tekenen, zoals het huis, portretten, gedichten, huisdieren, de auto en wat de klant ook maar wil. Zo ontstaat er een kleurrijke plattegrond vol symboliek. Een uniek kunstwerken als cadeau voor een bruiloft, jubileum, afscheid of voor een bedrijf als relatiegeschenk of kerstcadeau. Meer info op https://www.MIES.ink

MIES maakt in dezelfde stijl portretten en tot de verbeelding sprekende dieren. "His work is colourful and playful, showing the relationships between local landmarks in an engaging and mesmerising way. There is a real joy in his work."

Alle werken van Michel Linthorst


Meer weten over Michel Linthorst?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Mesmerising Somerset op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mesmerising Somerset van Michel Linthorst

Koop de illustratie Mesmerising Somerset van Michel Linthorst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 373 004
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden