Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Metaal Gieten

van Perry Wiertz

- Werkcode: 306244

Perry Wiertz over Metaal Gieten

Stoere fabriekshal waar metaalmanden in lijnen staan opgesteld. Met een grote kraan worden deze manden door de hal verplaatst en op de juiste plek in het fabricageproces geplaatst. Knap staaltje werk!
Metaal Gieten vind je in de categorieën Arbeider, Fotografie, Gang (bouw), Industrie, Machine, Metaal, Metaalindustrie, Robot, Staalbedrijf, Staalindustrie, Urban / Street, Verlaten plekken en fabricageproces.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Metaal Gieten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Metaal Gieten van Perry Wiertz

Koop de foto Metaal Gieten van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306244

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 97 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.