Metrostation Den Haag Centraal

van Raoul Suermondt

- Werkcode: 269 860

Raoul Suermondt over Metrostation Den Haag Centraal

Haags Startstation Erasmuslijn. De halte is direct naast en half boven het busplatform van Den Haag Centraal gebouwd. De metro's bereiken het station op twaalf meter hoogte via een lang viaduct.
Metrostation Den Haag Centraal vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Den Haag, Fotografie, Rood, Stedelijke landschappen en Zonsondergang.
Raoul Suermondt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Suermondt

Bijna 30 jaar lang heb ik als freelance architectuurfotograaf gewerkt voor architectenbureaus, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Op dit moment maak ik alleen nog vrijwerk en ben ik verder werkzaam buiten de fotografie. Mijn favorieten onderwerpen zijn (stads)landschappen, natuur, architectuurdetails en meer algemeen de mens in zijn omgeving.

Alle werken van Raoul Suermondt


Waarom je kiest voor Metrostation Den Haag Centraal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Metrostation Den Haag Centraal van Raoul Suermondt

Koop de foto Metrostation Den Haag Centraal van Raoul Suermondt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 269 860
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden