Middeleeuwse kruisgang

Middeleeuwse kruisgang van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Middeleeuwse kruisgang van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438549
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een van de vier kruisgangen in het Pandhof in Utrecht, te vinden naast de Dom. Ooit liepen hier de monniken zwijgend of zacht mummelend rond. Ik weet dat dit een tamelijk hoog Efteling/Spookslot-gehalte heeft, maar ja, zo stel ik mij dit voor.
De Pandhof dateert van 1390-1440. De vier kruisgangen omvatten een centraal gelegen kloostertuin die voor het publiek vrij toegankelijk is.

Deze foto behoort tot de Serie Moderne Geschiedenis en is daarom in zwartwit uitgevoerd.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken