Mijmering

van Iet Wouda

- Werkcode: 82 724

Iet Wouda over Mijmering

Een vrouw die mijmert over wat haar bezig houdt. De kleuren zijn zacht, het gezicht wit, naar binnen gericht. Alles is puur, wilde bloemen en een enkel stekelig takje. Blauw, de kleur van bescherming. Groen staat voor puur en natuur. Roze voor zachtheid en het vrouwelijke.
Mijmering vind je in de categorieën Digitale Kunst, Early Dew en Tranquil Dawn.
Iet Wouda profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Iet Wouda

Ik ben een gepassioneerd photoshopper (photoshop elements) en werk volle dagen aan mijn afbeeldingen. Fantaseren en creëren is heerlijk om te doen. Voorheen heb ik, samen met mijn partner, een Theater opgezet in Wijk bij Duurstede, met groot succes. In 2001 hebben we dit overgedragen aan anderen. De creativiteit bleef behoorlijk aan me trekken, waardoor ik nieuwe wegen ging bewandelen. De computer had ik nog niet ontdekt, dus dat was de eerste uitdaging om uiteindelijk de handmatig gemaakte collages voortaan met de computer, in een speciaal programma, te kunnen maken. Momenteel volg ik nog een online cursus bij "Photoshopplezier" om de fijne kneepjes, die ik zelf nog niet ontdekt heb, bij te leren. Ik ben vooral bezig met kleuren en zingeving, mijn spirituele inslag niet verloochenend.Het samenbrengen van beelden, die ik in photoshop kan maken, werkt als een verslaving, waarvan de resultaten op deze site te vinden zijn.

Alle werken van Iet Wouda


Waarom je kiest voor Mijmering op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mijmering van Iet Wouda

Koop dit digital art werk Mijmering van Iet Wouda als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82 724
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden