Mijmering

Mijmering van Iet Wouda

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mijmering

van Iet Wouda

Mijmering van Iet Wouda

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82724
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169 gratis verzending!

Omschrijving

Een vrouw die mijmert over wat haar bezig houdt. De kleuren zijn zacht, het gezicht wit, naar binnen gericht. Alles is puur, wilde bloemen en een enkel stekelig takje. Blauw, de kleur van bescherming. Groen staat voor puur en natuur. Roze voor zachtheid en het vrouwelijke.

Dit werk wordt aangeboden door Iet Wouda

Iet Wouda profielfotoIk ben een gepassioneerd photoshopper (photoshop elements) en werk volle dagen aan mijn afbeeldingen. Fantaseren en creëren is heerlijk om te doen. Voorheen heb ik, samen met mijn partner, een Theater opgezet in Wijk bij Duurstede, met groot succes. In 2001 hebben we dit overgedragen aan anderen. De creativiteit bleef behoorlijk aan me trekken, waardoor ik nieuwe wegen ging bewandelen. De computer had ik nog niet ontdekt, dus dat was de eerste uitdaging om uiteindelijk de handmatig gemaakte collages voortaan met de computer, in een speciaal programma, te kunnen maken. Momenteel volg ik nog een online cursus bij "Photoshopplezier" om de fijne kneepjes, die ik zelf nog niet ontdekt heb, bij te leren. Ik ben vooral bezig met kleuren en zingeving, mijn spirituele inslag niet verloochenend.Het samenbrengen van beelden, die ik in photoshop kan maken, werkt als een verslaving, waarvan de resultaten op deze site te vinden zijn.

Alle werken