zonder hoed

zonder hoed van Iet Wouda

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 297175

zonder hoed van Iet Wouda

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
zonder hoed van Iet Wouda

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ontmoeting in de straat, contact is er niet echt, ieder gaat voor zich, in gedachten, gewapend met een paraplu. Dit beeld heb ik vertaald op een surrealistische manier. Je kunt ook gewoon kijken naar de afbeelding en de grap er van inzien. De titel is dan ook vaag gehouden, ze dragen geen hoed, dat is buiten kijf!

Over Iet Wouda

Iet Wouda profielfotoIk ben een gepassioneerd photoshopper (photoshop elements) en werk volle dagen aan mijn afbeeldingen. Fantaseren en creëren is heerlijk om te doen. Voorheen heb ik, samen met mijn partner, een Theater opgezet in Wijk bij Duurstede, met groot succes. In 2001 hebben we dit overgedragen aan anderen. De creativiteit bleef behoorlijk aan me trekken, waardoor ik nieuwe wegen ging bewandelen. De computer had ik nog niet ontdekt, dus dat was de eerste uitdaging om uiteindelijk de handmatig gemaakte collages voortaan met de computer, in een speciaal programma, te kunnen maken. Momenteel volg ik nog een online cursus bij "Photoshopplezier" om de fijne kneepjes, die ik zelf nog niet ontdekt heb, bij te leren. Ik ben vooral bezig met kleuren en zingeving, mijn spirituele inslag niet verloochenend.Het samenbrengen van beelden, die ik in photoshop kan maken, werkt als een verslaving, waarvan de resultaten op deze site te vinden zijn.

Alle werken