Mooi Leiden

Mooi Leiden van Dirk van Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 472786

Mooi Leiden van Dirk van Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Mooi Leiden van Dirk van Egmond

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De stad Leiden in de vroege morgen op één van de vele mooie plekjes. De spiegelingen in het water, de karakteristieke lantaarns, bruggetjes en fraaie gevels maken het Leiden steeds weer tot een sprookje. Nieuwe Rijn, Oude Rijn, Het Rapenburg, De Haven, De Singel, Herengracht en Oude Vest. Er is zoveel te zien in Leiden. Behalve de mooie grachtenpanden en straatjes heb je ook nog de Morspoort, Zijlpoort, Hooglandse kerk en de Pieterskerk dat zeker een bezoek waard is.

Over Dirk van Egmond

Dirk van Egmond profielfotoZeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken