Morning Moods

van Hans Koster

- Werkcode: 23 964

Hans Koster over Morning Moods

Prachtige start van de dag op het heideveld bij Slabroek, de Maashorst (Uden).
Morning Moods vind je in de categorieën Berk, Fotografie, Heide, Landschappen, Lichtval, Sfeer, Slabroek, Stilte, Uden (gemeente), Zonsopkomst en sereen.
Hans Koster profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Koster

Natuurbeleving overbrengen op andere mensen voert bij Hans de boventoon, evenals respect voor de natuur.Zijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van landschappen en alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren. Sfeer is daarbij een erg belangrijk aspect. Vooral de jaargetijden herfst en de winter oefenen een grote aantrekkingskracht op zijn werk uit.De thuisbasis wordt gevormd door het prachtige en zeer diverse gebied genaamd de Maashorst (NBr). Inmiddels zijn er al vele foto's in lokale en nationale (natuur)bladen verschenen en worden zijn foto's vaak gebruikt voor o.a. promotionele doeleinden t.b.v. de Maashorst.

Alle werken van Hans Koster


Waarom je kiest voor Morning Moods als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Morning Moods van Hans Koster

Koop de foto Morning Moods van Hans Koster op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 23 964
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden