Rund in ochtendglore

van Hans Koster

- Werkcode: 122 529

Hans Koster over Rund in ochtendglore

In natuurgebied de Companie, nabij Escharen kwam ik oog in oog te staan met een Schotse Hooglander vroeg in de ochtend. Na een paar poses vond het dier het welletjes en sjokte rustig verder.
Rund in ochtendglore vind je in de categorieën Brabant, Companie, Eenzaamheid, Fotografie, Landschappen, Lichtval, Mist, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Nederland, Ochtend, Schotse Hooglanders, Sfeer, Zon, Zonsopkomst, ochtendstond en sereen.
Hans Koster profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hans Koster

Natuurbeleving overbrengen op andere mensen voert bij Hans de boventoon, evenals respect voor de natuur.Zijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van landschappen en alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren. Sfeer is daarbij een erg belangrijk aspect. Vooral de jaargetijden herfst en de winter oefenen een grote aantrekkingskracht op zijn werk uit.De thuisbasis wordt gevormd door het prachtige en zeer diverse gebied genaamd de Maashorst (NBr). Inmiddels zijn er al vele foto's in lokale en nationale (natuur)bladen verschenen en worden zijn foto's vaak gebruikt voor o.a. promotionele doeleinden t.b.v. de Maashorst.

Alle werken van Hans Koster


Waarom je kiest voor Rund in ochtendglore op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rund in ochtendglore van Hans Koster

Koop de foto Rund in ochtendglore van Hans Koster op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 529
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.