Motion

Motion van Arnoud van de Weerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Motion

van Arnoud van de Weerd

Motion van Arnoud van de Weerd

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 390876
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Geprobeerd om de dynamiek in de wolken en de zee vast te leggen tijdens een winderige zonsondergang op een strand bij Vlissingen. Hiertoe heb ik gebruik gemaakt van een langere sluitertijd zodat er een mooie en vloeiende beweging in het water ontstaat. Doordat het water en de bewolking een beetje draait wordt je blik als het ware naar de horizon gezogen en ontstaat een krachtig beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd profielfotoMijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken