Mountains under the orange sky

Mountains under the orange sky van Watercolor Wall

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mountains under the orange sky van Watercolor Wall

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345532
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
111 gratis verzending!

Omschrijving

Mountains under the orange sky.
Sfeervolle, mystieke en minimalistische aquarelschilderij met een Bordeauxrode landschap met witte bergen en een oranje / rode hemel van een zonsondergang.
Deze aquarel valt onder een expressionistische en abstracte schilderstijl waarbij gebruik is gemaakt van de nat op nat aquareltechniek.

Een mooi kunstwerk als print op canvas of achter acrylglas, maar ook uitermate geschikt als sfeervolle fotobehang of op akoestisch doek in een slaapkamer, woonkamer, hotelkamer of kantoorruimte.

Over Watercolor Wall

Watercolor Wall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder aquarel, inkt-en verfsoorten. De collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of bezochte locaties op de wereld.

Alle werken