Muursterretjes

Muursterretjes van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 40016

Muursterretjes van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 gratis verzending!
Muursterretjes van Teuni's Dreams of Reality

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Gewoon muursterretje (Tortula muralis) is een mos. De plant komt voor op muren en stenen in de stedelijke omgeving. Het mos vormt ongeveer 5 cm hoge kussentjes. Zo ontdekte ik ze ook op mijn tuinmuur. Na een koude nacht met vochtige lucht had zich rijp gevormd op de mosjes. Toen de temperatuur iets ging stijgen vormden zich druppeltjes aan de halmpjes. Door een macrolens gezien met een groot diafragma wordt het een landschapje op zich. De onscherpe mosjes geven een mooie zachte achtergrond, terwijl de focus op de voorste mosjes is gelegd. Het tegenlicht zorgt voor lensflair op de onscherpe druppeltjes in de achtergrond.

Over Teuni's Dreams of Reality

Teuni's Dreams of Reality profielfotoIk ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken