Mythologische figuren op de binnenplaats van de tempel, Cambodja

Mythologische figuren op de binnenplaats van de tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mythologische figuren op de binnenplaats van de tempel, Cambodja van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 349806
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Zittende mythologische figuren Narasimha (man-leeuw) op de binnenplaats van de tempel, Cambodja.
Deze tempel Banteay Srey uit de 10e eeuw is opgebouwd uit rode zandsteen en gewijd aan de Hindoe god Shiva. Ook wel kostbare edelsteen en parel van de Khmer kunst genoemd.
De muren zijn gedetailleerd gebeeldhouwd met bas reliëfs en vertellen de verhalen uit de rijde geschiedenis van Cambodja.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken