Navigatie baken op een eiland in Noorwegen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 161 996

Sjoerd van der Wal over Navigatie baken op een eiland in Noorwegen

Navigatie baken op het rotseiland Tingholmen in het Riskafjord ten oosten van Stavanger. De foto is gemaakt tijdens zonsondergang met behulp van een grijsfilter om een meer egaal wateroppervlak te krijgen.
Navigatie baken op een eiland in Noorwegen vind je in de categorieën Eiland, Fjord, Fotografie, Landschappen, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Riskafjord, Rots (steen), Tingholmen, Vuurtorens, Water en Zonsondergang.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Navigatie baken op een eiland in Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Navigatie baken op een eiland in Noorwegen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Navigatie baken op een eiland in Noorwegen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161 996
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden