No more flying

No more flying van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 447016

No more flying van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
No more flying van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bij het Corendon hotel in Amsterdam. Badhoevedorp staat sinds 10 februari 2019 een uitgerangeerde Boeing 747. Om dit enorme vliegtuig in de tuin van het hotel te krijgen is een mega operatie geweest. In totaal heeft de hele verhuizing drie nachten geduurd. Het vliegtuig, dat 170 ton weegt, werd begin deze week op een zelfrijdende trailer van Schiphol naar de Sloterweg in Badhoevedorp gebracht. Daar heeft het gevaarte drie dagen in een weiland gestaan alvorens het in de tuin werd gemanoeuvreerd. . Op de foto is te zien een close up van de neus en cockpit van de Jumbo Jet. Dit werk is uitgevoerd in high key wat betekent dat er weinig contrast te zien is en waarin heldere wittinten de hoofdkleuren vormen.

Over Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings) profielfotoMijn naam is Peter Bartelings (1950). Na een carrière in het informatie- en kennismanagement heb ik me volledig toegelegd op het fotograferen. De collectie bestaat vooral uit foto's van de mooie stad Amsterdam. De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken