Noorderlicht boven de bergen van Senja in Noord-Noorwegen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 336 163

Sjoerd van der Wal over Noorderlicht boven de bergen van Senja in Noord-Noorwegen

Noorderlicht, poollicht of Aurora Borealis in de nachtelijke hemel boven het eiland Senja in Noord-Noorwegen. Sneeuw bedekte bergen op de achtergrond met de kust van de Noorse zee als gevolg van de lichten op de voorgrond. Maanlicht verlicht het met sneeuw bedekte landschap.
Noorderlicht boven de bergen van Senja in Noord-Noorwegen vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Groen, Maan, Noordpoolgebied, Noorwegen, North, Sneeuw en Winter.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Noorderlicht boven de bergen van Senja in Noord-Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noorderlicht boven de bergen van Senja in Noord-Noorwegen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Noorderlicht boven de bergen van Senja in Noord-Noorwegen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 163
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden