Ochtend breekt aan in Zoutelande

Ochtend breekt aan in Zoutelande van MSP Canvas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74561

Ochtend breekt aan in Zoutelande van MSP Canvas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!
Ochtend breekt aan in Zoutelande van MSP Canvas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De ochtend was aangebroken op het strand van Zoutelande, Zeeland (NL) en de verzadigde pasteltinten in de lucht maakten langzaam plaats voor gele tinten en een blauwe lucht. Hier is het blik gericht op de duinrug en het strand die overloopt in het strand van Dishoek, bijna op het einde van de duin zijn de twee vuurtorens die er staan nog zichtbaar. In de avond en nachtelijke uren geven ze een rood licht en zijn ze goed vanaf dit punt te zien, deze vuurtorens zijn, in tegenstelling tot de vele ronde vuurtorens die ik in de omgeving had gezien, vierkant en gebouwd van bakstenen. Hier loopt de zeelijn mooi het beeld in wat weer voor een mooi lijnenspel zorgt welke in de duinen over loopt. Op zee kwam in de verte een schip aangevaren, de verlichting goed zichtbaar. Weldra zou de lucht geel kleuren en zelfs goudkleurige tinten vertonen en zou de zon achter de duinrug tevoorschijn komen.

Over MSP Canvas

MSP Canvas profielfotoIk fotografeer landschappen, dierenportretten, macro / natuur. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd via e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter, Facebook & Instagram voor het laatste nieuws.

Alle werken