Ochtendlicht boven de Himalaya tussen Tibet en Nepal

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 308171

Rietje Bulthuis over Ochtendlicht boven de Himalaya tussen Tibet en Nepal

Ochtendlicht boven de Himalaya, tussen Tibet en Nepal.
Gefotografeerd vanuit het vliegtuig, boven de Himalaya. Je ziet de besneeuwde toppen liggen in de verte. De nevel geeft een mysterieuze sfeer aan de foto.
De bergen liggen tussen Tibet en Nepal.
Ochtendlicht boven de Himalaya tussen Tibet en Nepal vind je in de categorieën Bergen, Contemporary, Fotografie, Himalaya, Landschappen, Luchtfotografie, Mist, Ochtend, Sfeer (gevoel), Sneeuw en Tibet.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Ochtendlicht boven de Himalaya tussen Tibet en Nepal op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ochtendlicht boven de Himalaya tussen Tibet en Nepal van Rietje Bulthuis

Koop de foto Ochtendlicht boven de Himalaya tussen Tibet en Nepal van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 308171
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.