Okergroeve van Roussilon

Okergroeve van Roussilon van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 80893

Okergroeve van Roussilon van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Okergroeve van Roussilon van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In het zuiden van Frankrijk, in de Provence, ligt het dorpje Roussilon. Dit dorpje is met name bekend vanwege zijn okergroeve. De heuvels rondom het dorp waren rijk aan oker die sinds het einde van de 18e eeuw werden geëxploiteerd vanwege de rode en gele verfstoffen. Door modernere technieken werd het afgraven van de heuvels eind jaren 30 van de 20ste eeuw gestopt. Het resultaat van deze afgravingen vindt je nu in de okergroeve naast het dorp. Via le Sentier des Ocres, ofwel het okerpad, kun je een wandeling maken door dit mooie gebied.

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken