Oog op

van Erik Reijnders

- Werkcode: 538 262

Erik Reijnders over Oog op

losse flarden tekst die tot nadenken aanzetten welke tekst met welke bedoeling is er gecombineerd. welke gedachtestroom heb jij terwijl je naar dit werk zit te kijken. kijk in je eigen gedachten en zoek jou antwoorden. het zijn woorden die komen en woorden die gaan, of net andersom.
Oog op vind je in de categorieën Digitale Kunst, Erik Reijnders, Filosoof, Fotografie, Gedachte, Kunst, Stimulans, Typografie, Wachtkamer, oog en wanddecoratie.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Oog op als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oog op van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Oog op van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 538 262
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.