Ger Veuger over Oosterschelde daybreak

Overal in het zeeuwse landschap zijn bomenrijen aanwezig, hier verbeeld door roest.

Het landschap, textuur en structuur op de vierkant decimeter variërend van korstmos tot roest en van verfbladders tot een stukje scheepshuid zijn de bouwstenen voor mijn abstracte landschappen.
Oosterschelde daybreak vind je in de categorieën Aarde (planeet), Abstract, Blauw, Bright Skies, Collage, Contemporary, Daybreakers, Digitale Kunst, Dijk, Eiland, Fantasie, Groen, Grote stern, Horizon, Horizon (lijn), Kust, Landschappen, Marineblauw, Modern, Modern Chic, Moderne vormen en lijnen, Square, Surrealisme, Tuin, Turquoise, Vogels, Zeeland, Zonsopkomst en ditale collage.
Ger Veuger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ger Veuger

Reeds vanaf het "Prisma fotoboek" van Peter Charpentier ben ik met fotografie bezig. Na diverse camera's en duizenden dia's verder is het voor mij pas echt begonnen met de komst van de digitale camera. Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit, maar het landschap en de wereld van de vierkante decimeter hebben toch mijn speciale interesse. Landschap en abstract is overal, het is iedere keer weer spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Het is en blijft toch vooral een kwestie van kijken. Ik fotografeer met een bridge-camera (NIKON COOLPIX P610), derhalve geen gesjouw met zware apparatuur en lenzen (dat heb ik lang genoeg gedaan). Dit geeft me de totale bewegingsvrijheid en ik heb 'm ook bijna altijd bij me. Mijn abstracte foto's en landschappen mag ik graag onderling combineren tot een geheel nieuwe werkelijkheid. The sky is the limit. Op https://www.flickr.com/photos/gerveuger staan nog veel meer foto's. Heeft U interesse in een bepaalde foto, stuur me een E-mail (gerveuger@planet.nl) en ik zet hem graag in de etalage bij Werk aan de Muur.

Alle werken van Ger Veuger


Meer weten over Ger Veuger?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Oosterschelde daybreak 5 / 5 (1 beoordeling)

Hilde
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Oosterschelde daybreak als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oosterschelde daybreak van Ger Veuger

Koop dit digital art werk Oosterschelde daybreak van Ger Veuger als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 102 569
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden