Opklaaring

van Lars van 't Hoog

- Werkcode: 162 765

Lars van 't Hoog over Opklaaring

Rust keert terug na de storm. Diepte in de foto komt naar boven door het verschil in licht van de wolken, ook de bergen zijn te zien door de heiigheid van de regen. Gefotografeerd tijdens een trip door Noorwegen in de omgeving van de Atlantische weg.
Opklaaring vind je in de categorieën Atlantische weg, Bergen, Fotografie, Huis, Landen & Reizen, Landschappen, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Regen, Storm, Water en Wolken (bij Koblenz).
Lars van 't Hoog profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lars van 't Hoog

Hey daar! Ik ben Lars van 't Hoog en ik heb een passie voor beeld. Al sinds ik jong was liep ik rond met camera's. Ik weet nog dat m'n vader me op vakantie een wegwerpcameraatje gaf. Zo blij dat ik was! Alles was mooi en overal moest en zou ik een foto van maken. Als ik bij oma was maakte ik de hele middag foto's in de tuin met haar camera en na vele smeken kocht mijn vader een DSLR. In mijn vrije tijd maakte ik foto's en videos en als ik dat niet deed was ik research aan het doen naar goede cameras en lenzen. Of ik keek tutorials online. Inmiddels 8 jaar later ben ik enorm dankbaar voor de groei die heb mogen meemaken.

Mn grootste passie is reisfotografie. Ik geloof dat er nog zoveel mooie plekken op de wereld zijn die we nog niet kennen. Ik hoop met mijn foto's herinneringen vast te leggen en een verlangen om te reizen te doen opbloeien

Alle werken van Lars van 't Hoog


Waarom je kiest voor Opklaaring als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Opklaaring van Lars van 't Hoog

Koop de foto Opklaaring van Lars van 't Hoog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162 765
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden