Sterren

van Lars van 't Hoog

- Werkcode: 162 764

Lars van 't Hoog over Sterren

Sterrensporen, Gefotografeerd tijdens een trip door Noorwegen in de buurt van Trondheim.
Sterren vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Beweging (natuurkunde), Elektriciteit, Elektriciteitsleiding, Fotografie en Noorwegen.
Lars van 't Hoog profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lars van 't Hoog

Hey daar! Ik ben Lars van 't Hoog en ik heb een passie voor beeld. Al sinds ik jong was liep ik rond met camera's. Ik weet nog dat m'n vader me op vakantie een wegwerpcameraatje gaf. Zo blij dat ik was! Alles was mooi en overal moest en zou ik een foto van maken. Als ik bij oma was maakte ik de hele middag foto's in de tuin met haar camera en na vele smeken kocht mijn vader een DSLR. In mijn vrije tijd maakte ik foto's en videos en als ik dat niet deed was ik research aan het doen naar goede cameras en lenzen. Of ik keek tutorials online. Inmiddels 8 jaar later ben ik enorm dankbaar voor de groei die heb mogen meemaken.

Mn grootste passie is reisfotografie. Ik geloof dat er nog zoveel mooie plekken op de wereld zijn die we nog niet kennen. Ik hoop met mijn foto's herinneringen vast te leggen en een verlangen om te reizen te doen opbloeien

Alle werken van Lars van 't Hoog


Waarom je kiest voor Sterren op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sterren van Lars van 't Hoog

Koop de foto Sterren van Lars van 't Hoog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162 764
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden