Oranje boven het Uithuizerwad

Oranje boven het Uithuizerwad van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 135250

Oranje boven het Uithuizerwad van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het is een septemberavond. Nog even uitwaaien aan de Waddenzee. Ik ga naar het Uithuizerwad. Op de dijk, achter me, lopen schapen in een lange rij. In de lucht is nog wel wat te beleven aan kleur, verwacht ik. De witte strepen zullen bij zonsondergang misschien wel een mooi kleurtje krijgen...Mijn geduld wordt beloond. Ik heb een standpunt gekozen bij een rijsdam met een geultje voor me waarin de kleuren van de lucht weerspiegeld kunnen worden. Ik gebruik een filter zodat de lucht niet overbelicht zal raken op de foto. De lucht kleurt mooi oranje en het hele landschap kleurt mee, een magisch moment. Jammer dat het maar zo kort duurt en dat zo weinig mensen het zien.

Over Karla Leeftink

Ik houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken