Osorno vulkaan

Osorno vulkaan van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 80366

Osorno vulkaan van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In het prachtige Chileense merengebied liggen diverse vulkanen. Een van de bekendste van deze vulkanen is de Osorno vulkaan, met een echt typische vulkaantop. De vulkaan ligt in het Vicente Perez Rosales N.P, het oudse N.P. van Chili. Over de flanken van de vulkaan loopt een weg die je tot een paar honderd meter onder de top brengt waar je binnen een paar uur naar de top kunt wandelen. Veel mooier is het echter om de vulkaan vanuit de omgeving te zien, je ziet dan echt hoe geweldig mooi hij is

Over Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken