Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Oud ansicht Leuvehaven

van Frans Blok

- Werkcode: 837 200

Frans Blok over Oud ansicht Leuvehaven

De Leuvehaven, gegraven rond het jaar 1600, is een van de oudste havens van Rotterdam. Eeuwenlang was dit gebied een knooppunt van handel, scheepvaart en bedrijvigheid. De laatste decennia is de Leuvehaven vooral in gebruik als museumhaven voor het Maritiem Museum.

Deze "oude" ansichtkaart is gebaseerd op een recente foto die kunstmatig is verouderd in een badje van Photoshop. De historische schepen en kranen roepen de sfeer op van voorbije eeuwen. Het Port Pavillion, het Maritiem Museum en de moderne hoogbouw van de binnenstad vormen daarmee een mooi contrast.
Oud ansicht Leuvehaven vind je in de categorieën Ansichtkaart, Architectuur, Boten & Schepen, Digitale Kunst, Geschiedenis, Havens, Kade, Leuvehaven, Maritiem Museum, Museum, Rotterdam en Steden.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oud ansicht Leuvehaven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oud ansicht Leuvehaven van Frans Blok

Koop dit digital art werk Oud ansicht Leuvehaven van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 837 200

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
230,-207,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.