Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland

van Babetts Bildergalerie

- Werkcode: 755 876

Babetts Bildergalerie over Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland

Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland
Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland vind je in de categorieën Fotografie, Halle Saale, Landschappen, Meadows, Natuur en Weer, Saxony Anhalt, Tobias A. Plants, Vergeetachtigheid, Verlaten plekken, sports field en zugewachsen.
Babetts Bildergalerie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Beroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken van Babetts Bildergalerie


Waarom je kiest voor Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland van Babetts Bildergalerie

Koop de foto Oud sportterrein in Halle Saale in Duitsland van Babetts Bildergalerie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 755 876
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.