Oud zeilschip Halve Maen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie VOC bij zonsondergang

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 374 753

Sjoerd van der Wal over Oud zeilschip Halve Maen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie VOC bij zonsondergang

Oud VOC-zeilschip Halve Maen aan de IJssel tijdens het 2018 Sail Kampen-evenement in de Hanzestad Kampen in Overijssel. De Halve Maen was een handelsschip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) en voer in september 1609 naar wat nu de haven van New York is tijdens een zoektocht naar een westelijke doorgang naar China.
Oud zeilschip Halve Maen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie VOC bij zonsondergang vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Geschiedenis, Halve Maen (schip), Hanze, Hanzestad, Nederland, Overijssel, Vereenigde Oostindische Compagnie, Zeilen, Zeilschip en upwards view.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oud zeilschip Halve Maen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie VOC bij zonsondergang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oud zeilschip Halve Maen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie VOC bij zonsondergang van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Oud zeilschip Halve Maen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie VOC bij zonsondergang van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374 753
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden