Oude Gele Auto

van Perry Wiertz

- Werkcode: 303829

Perry Wiertz over Oude Gele Auto

Op een klein vervallen binneplaatje met meerdere gebouwen stond deze oude auto ons op te wachten. Veilig en droog in een garage met een grote poort ervoor zodat niemand er zonder sleutel aan kan. Voor ons een kiertje of kleine opening dan ook genoeg voor een mooie foto.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oude Gele Auto op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude Gele Auto van Perry Wiertz

Koop de foto Oude Gele Auto van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303829
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.