Oude Waal in de schemer

van Peter Vruggink

- Werkcode: 48207

Peter Vruggink over Oude Waal in de schemer

Ik had gehoopt op een heldere avond met volle maan. Helaas kwam dat niet helemaal uit. Bij het rondrijden zag ik dit stilleven in de Oude Waal, Ooijpolder, bij Nijmegen. Wellicht juist door de (sluier)bewolking en hoge nevel in de lucht werden de kleuren prachtig uitgesmeerd. Ik kwam er even heerlijk tot rust.
Oude Waal in de schemer vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Gelderland, Landschappen, Nederland, Ooij, Ooijpolder, Rivier, Waal (rivier), Water, Zonsondergang, avondlicht en weerspiegeling.
Peter Vruggink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Vruggink

Gepassioneerd (reis)fotograaf, die ook op freelance basis opdrachten uitvoert voor particuliere, zakelijke en opdrachtgevers vanuit de overheid. Speciale interesses: landschap, mensen, evenementen, wildlife.

Alle werken van Peter Vruggink


Waarom je kiest voor Oude Waal in de schemer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude Waal in de schemer van Peter Vruggink

Koop de foto Oude Waal in de schemer van Peter Vruggink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 48207
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.