Oude Waal in de schemer

van Peter Vruggink

- Werkcode: 48 207

Peter Vruggink over Oude Waal in de schemer

Ik had gehoopt op een heldere avond met volle maan. Helaas kwam dat niet helemaal uit. Bij het rondrijden zag ik dit stilleven in de Oude Waal, Ooijpolder, bij Nijmegen. Wellicht juist door de (sluier)bewolking en hoge nevel in de lucht werden de kleuren prachtig uitgesmeerd. Ik kwam er even heerlijk tot rust.
Oude Waal in de schemer vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Gelderland, Landschappen, Nederland, Ooij, Ooijpolder, Rivier, Waal (rivier), Water, Zonsondergang, avondlicht en weerspiegeling.
Peter Vruggink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Vruggink

Gepassioneerd (reis)fotograaf, die ook op freelance basis opdrachten uitvoert voor particuliere, zakelijke en opdrachtgevers vanuit de overheid. Speciale interesses: landschap, mensen, evenementen, wildlife.

Alle werken van Peter Vruggink


Waarom je kiest voor Oude Waal in de schemer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oude Waal in de schemer van Peter Vruggink

Koop de foto Oude Waal in de schemer van Peter Vruggink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 48 207
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden