Oude auto in vervallen garage

Oude auto in vervallen garage van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oude auto in vervallen garage

van Inge van den Brande

Oude auto in vervallen garage van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301590
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 gratis verzending!

Omschrijving

Deze prachtige oude auto, een BMW oldtimer, staat in de vervallen garage van een oud huisje in het bos. Het verval heeft toegeslagen, de auto ooit met liefde in de garage gezet, zal nooit meer naar buiten rijden. De stille getuige van een roemrijk verleden, nu voor altijd verlaten in deze oude garage.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken

Klantfoto's: Oude auto in vervallen garage van Inge van den Brande

Klantfoto: Oude auto in vervallen garage van Inge van den Brande, op canvas