Oude auto in vervallen garage

van Inge van den Brande

- Werkcode: 301 590

Inge van den Brande over Oude auto in vervallen garage

Deze prachtige oude auto, een BMW oldtimer, staat in de vervallen garage van een oud huisje in het bos. Het verval heeft toegeslagen, de auto ooit met liefde in de garage gezet, zal nooit meer naar buiten rijden. De stille getuige van een roemrijk verleden, nu voor altijd verlaten in deze oude garage.
Oude auto in vervallen garage vind je in de categorieën Architectuur, Auto's, BMW, Deuren, Fotografie, Garage (house), Groen, Koplamp, Oldtimers, Sfeer (gevoel), Stilleven, Urban / Street en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oude auto in vervallen garage als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oude auto in vervallen garage van Inge van den Brande

Koop de foto Oude auto in vervallen garage van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 590
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden