Piano met zonnestralen door raam

Piano met zonnestralen door raam van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Piano met zonnestralen door raam

van Inge van den Brande

Piano met zonnestralen door raam van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 360910

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137 123 gratis verzending!

Omschrijving

Oude piano in een verlaten theater. Het felle zonlicht schijnt door het glas in lood raam naar binnen, en de prachtige zonnestralen geven een heerlijke sfeer aan de foto. Sfeervol beeld van deze verlaten piano, in dit verlaten en vervallen theater.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken

Klantfoto's: Piano met zonnestralen door raam van Inge van den Brande

Klantfoto: Piano met zonnestralen door raam van Inge van den Brande, als print op doek