Overstappen

Overstappen van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 44310

Overstappen van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

We kennen allemaal de blauwe druifjes maar er is ook een witte soort. Deze heb ik in een pot gezet op het terras samen met paars-witte viooltjes. Het lieveheersbeestje stapt over van het ene bloempje naar het andere en heb ik op het juiste moment kunnen vastleggen. De zon staat voor mij en weerkaatst het licht in het raam achter me zodat ik een mooie lichtinval heb op de witte druifjes en op het lieveheersbeestje.

Over Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op mijn website https://www.teunistuin.net én https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken